sample image Рециклиране на хидравлична рейка, помпа, секторна кутия ... Прочети

sample image Ремонт на хидравлика в строителна техника ... Прочети

sample image Ремонт на въздушни амортисьори с оригинални уплътнения ... Прочети

Услуги от нас 

Въведете сума

Почистване на АГР / AGR / EGR / ЕГР

Автосервиз AirShox EU предлага на своите клиенти:

  • Диагностика на проблема с модерна апаратура
  • Почистване на причинените от сажди нагари с ултразвук
  • Проверка за пробиви във вакуумните пътища
  • Ремонт на дефектни АГР клапи/ клапани

AGR (Exhaust Gas Recirculation) е система, която намалява количеството Co2 в изгорелите газове на много бензинови и дизелови автомобили. Основният принцип на работа се изразява в това, че обогатените на гориво изпускателни газове биват върнати отново пред горивните камери, в следствие на което те се доизгарят. Така автомобилът става по-екологично чист и по-ефективен поради понижения разход на гориво.

За съжаление АГР тръбопроводът страда от запушване поради естеството/ стила на шофиране в градски условия. Един двигател, който не е достигнал оптимална работна температура няма възможност да изгаря добре своята горивна смес. Въпреки, че АГР системата помага в този случай, тя страда от завишените нива на сажди. Те полепват по тръбопровода образувайки нагари подобни на ръжда в щранговете на стара жилищна сграда. Автосервиз AirShoxEUразполага с нужната диагностична апаратура, ултразвукова вана, почистващи разтвори, опит и знания с помощта, на които да възстанови оптималните нива на работа на тази система от Вашия двигател. След нашата намеса, Ви гарантираме, че Вашият двигател ще диша по-лесно, ще работи по-равномерно и ще има забележимо понижаване на разходът на гориво.

Не забравяйте, че щадящите екологията системи са създадени да опазват околната среда, намалявайки вредните емисии, които всеки един автомобил произвежда. За тяхната ефектива работа е нужно, работният им цикъл да бъде в зададените от производителя граници.[1] В случай, че диагностичната апаратура покаже запушване или нисък приток на въздух като контролна грешка в паметта на компютъра управляващ Вашия двигател.

Намерете ни Facebook  

ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ: ALFA ROMEO AUDI BENTLEY BMW BUGATTI CHEVROLET CHRYSLER CITROËN DACIA DAEWOO FERRARI FIAT FORD HONDA HYUNDAI ISUZU JAGUAR JEEP KIA LAMBORGHINI LANCIA LAND ROVER LEXUS LOTUS MASERATI MAZDA MERCEDES-BENZ MITSUBISHI MORGAN NISSAN OPEL PEUGEOT PORSCHE RENAULT ROLLS-ROYCE SAAB SEAT SKODA SSANGYONG TOYOTA VOLVO VW