sample image Рециклиране на хидравлична рейка, помпа, секторна кутия ... Прочети

sample image Ремонт на хидравлика в строителна техника ... Прочети

sample image Ремонт на въздушни амортисьори с оригинални уплътнения ... Прочети

Услуги от нас 

Въведете сума

Автодиагностика с модерна апаратура Автосервиз AirShox EU

 

Автосервиз AirShox EU е правилната дестинация, в случай че на контролното Ви табло светят лампи, които указват неизправност по Вашия автомобил. Благодарение на модерната авто-диагностична техника, с която работим ние можем да установим какво точно не е наред с Вашия автомобил.

Когато Вашият информационен дисплей сигнализира някоя от следните контролни грешки:

  • Проблем с двигателя (check engine).
  • Проблем с хидравликата/кормилната уредба (power assisted steering).
  • Проблем със скоростната кутия (gearbox malfunction).
  • Проблем със спирачната система/системата против приплъзване (ABS/ESP/EDC/SRS sensor failure).
  • Проблем с ходовата част/окачване (air suspension inactive).
  • Проблем с изпускателната система/филтър за твърди частици (DPF filter – regeneration.

В днешно време автомобилите разполагат с голям набор от контролни уреди и сензори, които следят стотици пъти в секунда за състоянието на системата, която информират. Много собственици смятат, че това е недостатък и само усложнява модерните машини, но това съвсем не е така. Благодарение на мощната информационна система изградена на борда на почти всички модерни автомобили, ние диагностиците имаме възможността да поставим правилната диагноза за много по-кратък период от време. Благодарение на помощната диагностична апаратура, знания и наличните във Вашия автомобил контролни сензори, ние можем да спестим много разходи и да предложим в пъти по конкурентна цена в сравнение със старото поколение автомобили, където се налага разход на значително по-голям ресурс от време.

Много важна част от правилната диагностика е именно разчитането на данни в реално време, които контролните сензори изпращат към контролните модули във Вашия автомобил. С помощта на човешката намеса и сравнение на зададените по спецификация данни с тези в реално време, бихме могли лесно да установим аномалии в работата на Вашия автомобил. По този начин локализирането на проблема се превръща в състезание с времето.

Богатия опит от практиката в австрийската столица Виена ни дава допълнително самочувствие, че при нас ще получите точно това, от което се нуждае Вашия автомобил.

Ние се доверяваме само на лидерите в производството на помощна автодиагностична техника: AutoLogic, Auto Com, Ross Tech, BOSCH, VAS, VCDS, GT1, IMPA etc.

Намерете ни Facebook  

ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ: ALFA ROMEO AUDI BENTLEY BMW BUGATTI CHEVROLET CHRYSLER CITROËN DACIA DAEWOO FERRARI FIAT FORD HONDA HYUNDAI ISUZU JAGUAR JEEP KIA LAMBORGHINI LANCIA LAND ROVER LEXUS LOTUS MASERATI MAZDA MERCEDES-BENZ MITSUBISHI MORGAN NISSAN OPEL PEUGEOT PORSCHE RENAULT ROLLS-ROYCE SAAB SEAT SKODA SSANGYONG TOYOTA VOLVO VW