This website works best with JavaScript enabled

 

 

r8_v10_FSI.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

Ние извършваме ремонт / рециклиране на Вашите хидравлични компоненти, сред които са:

 • Разпределител
 • Кормилна Рейка
 • Хидравлична Помпа
 • Хидравличен Цилиндър
 • Хидравличен Гюрук
 • Хидравличен Крик
 • Кормилни кутии
 • Падащ Борд

Ремонтът на Вашата хидравлична система се извърша на няколко етапа:

 1.        I.            Диагностика на проблема – ние инспектираме Вашата хидравлична система на база подадените оплаквания и констатираме нейните неизправности. При нужда се извършва повторна проверки, във Ваше присъствие, с цел спестяване на разходи.
 2.     II.            Ремонт на хидравлика – след като е установен проблемът, ние разглобяваме дефектните компоненти и ги заменяме с нови. Процесът е свързан с изработка / ремонт / рециклиране на съставни части от Вашата хидравлична система. След прецизна обработка и почистване на агрегата, той се сглобява по зададените от производителя схеми / инструкции.
 3.  III.            Тест под високо налягане – за да сме сигурни, че ремонтът на Вашият хидравличен компонент е успешен и надежден, ние го подлагаме на екстремен тест под високо налягане с помощта на специална за целта хидравлична станция.
 4.  IV.            Монтаж и проба в реални условия – за Ваша сигурност, ние предпочитаме да монтираме и демонстрираме ремонтирания / рециклирания от нас хидравличен компонент.

За да бъдем максимално адекватни при изготвянето на оферта / прогнозна цена, моля да посетите нашия автосервиз на адрес: София, жк. Дружба 1, ул. Амстердам 8 – AirShox EU. Ние много добре осъзнаваме, че надеждността на извършения от нас ремонт е от високо значение и Ви предлагаме едногодишна гаранция без излишни въпроси!

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440