This website works best with JavaScript enabled

 

 

4.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

 

Предлагаме услуга пълно почистване на почти всички бензинови инжектори с ултразвук и проверка за количества (flow test) в последствие. Почистване на цедката на инжектора може да бъде извършено и с високо налягане през самия разпръсква (reverse flush – back flush).

Основната идея за почистване и стендоване на инжекторите е тяхната оптимална работа както при ниско натоварване (празен ход - работа на място и ниска скорост) така и при желание на водача на МПС за пълна мощност. Дюзите трябва да имат перфектно дозиране и разпрашаване на горивото във всички режими на натоварване както и в температурния диапазон от студен старт до работна температура.

Запушването на дюзите и тяхната неоптимална работа биха дали най-голямо отражение на празен ход (idle) и ниски до средни обороти, където Вашият автомобил се намира в 90% от работните му часове (имайки предвид, че автомобилът се използва като всекидневен).

Не по-малко внимание трябва да бъде обърнато на случаите, в които даден инжектор тече (жаргон: пикае). Този феномен се наблюдава, когато един или повече от Вашите дюзи пропускат гориво въпреки, че са затворени. Малко количество гориво, впръскано не когато трябва, е достатъчно да причини детонации (несинхронизирано - нежелано само-запалване на горивната смес). Детонациите от своя страна могат да причинят скъпо струващи, механични повреди на Вашият двигател и/или да допринесат за прекомерното му износване.

Разполагаме с пълния набор от адаптери, покриващи 99% от стандартите на лидерите в производството на бензинови инжектори: BOSCH, DENSO, DELPHI. Можем да стендоваме както инжектори с горно пълнене (top feed), така и такива със странично (side feed).

Едно многото приложения на стенда е в случай, когато сте закупили инжектори за Вашия тунинг проект и знаете техните базови характеристики, но искате да разберете техните реални параметри във Вашия конкретен случай.

Пример:

-          Разполагате с 565ccm инжектори за Вашето SUBARU WRX-STI

-          Заедно с инжекторите сте инсталирали и по-мощна (поддържа по-високо налягане при даден дебит) бензинова помпа – WALBRO 255 L/h

-          Желаете да разберете при настоящото налягане и в различни работни режими какво е реалното количество гориво, което ще подадете в горивната камера!?

 

 

 

 

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440