sample image Рециклиране на хидравлична рейка, помпа, секторна кутия ... Прочети

sample image Ремонт на хидравлика в строителна техника ... Прочети

sample image Ремонт на въздушни амортисьори с оригинални уплътнения ... Прочети

Услуги от нас 

Въведете сума

Откриване и отстраняване теч на охладителна течност – антифриз

Автосервиз AirShox EU предлага на своите клиенти услугата „откриване на теч от охладителната система“. В случай, че нивото на Вашето разширително казанче се променя в посока MIN за относително кратко време, то тогава Вие имате проблем с охладителния кръг и най-вероятно наличие на пробив.

   

Разполагаме с високотехнологичен инструмент на лидера в бранша SNAP-ON, с помощта на който ние можем да открием теч, пробив, въздух във Вашата охладителна система. Благодарение на разработения от специалистите универсален кит за откриване на теч на антифриз ние пестим Вашето време и пари за ненужно разглобяване с цел достигане на труднодостъпни места в моторния отсек. В комбинация с притежавания от нас бороскоп AUTEL MV400, ние можем да локализираме бързо и прецизно източника на загуба на охладителен агент.

Най-честите причини са:

  • Спукано радиаторче на парно
  • Спукан охладителен радиатор
  • Спукано водно съединение
  • Износени гумени съединения
  • Изпуснал/и скоби и др.

Когато антифризът намалява е възможно прегряване на автомобила, което води до скъп ремонт и дълъг сервизен период. В случай, че забележите теч на антифриз под автомобила и/или значително намаляване на охладителната течност в разширителното казанче, избягвайте да шофирате на дълги разстояния и/или къси такива в пикови часове. Наличието на въздух в системата образува „въздушни джобове“, които спомагат за рязкото повишаване на температурата на охлаждащия агент и значително намалява неговия КПД. Не допускайте Вашият автомобил да прегрее! Обръщайте внимание на контролните уреди и сигнални лампи. Препоръчително е охлаждащата течност (Антифризът) да се подменя на всеки 2-3 години, с цел да запази свойствата зададени от производителя.

Екипът на Автосервиз AirShox EU е на Ваше разположение, готов да Ви помогне!

Намерете ни Facebook  

ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ: ALFA ROMEO AUDI BENTLEY BMW BUGATTI CHEVROLET CHRYSLER CITROËN DACIA DAEWOO FERRARI FIAT FORD HONDA HYUNDAI ISUZU JAGUAR JEEP KIA LAMBORGHINI LANCIA LAND ROVER LEXUS LOTUS MASERATI MAZDA MERCEDES-BENZ MITSUBISHI MORGAN NISSAN OPEL PEUGEOT PORSCHE RENAULT ROLLS-ROYCE SAAB SEAT SKODA SSANGYONG TOYOTA VOLVO VW